Zwetsmiddag bij De Brandeliers

imageZondagmiddag. Tijd om weer op pad te gaan met Blusswerruk. Deze keer naar Het Brandpunt in Brandevoort. Voor die het niet kennen, da ligt tussen Eindhoven en Helmond. Het heeft zelfs een eigen station. Waar sommige leden dankbaar gebruik van maken door met de trein te gaan.

We moeten spelen tijdens de 50+ zwetsmiddag van De Brandeliers. We mogen beginnen met spelen terwijl het publiek binnenkomt en een plaatsje zoekt. En als iedereen dan eindelijk zit, is het tijd voor de eerste zwetsers, nl. Applaus. Na afloop van het applaus konden we een nummertje toeteren en de volgende zwetser binnenblazen. Dat was dansmarieke Arian Compen aka Dansarie. Hierna was het de buurt aan Christel van den Dungen, die haar huwelijken uit de doeken deed. Toen was het pauze en dus tijd voor soep (ballen) en een lekker warm buffet.

Na de pauze ging het programma verder met bajesklant Berry Knapen met een paar handige tips. En als afsluiter was er het kwartet Gummigalge en hai. En zo kwam er rond 19 uur een einde aan deze leuke en vooral goed verzorgde middag.

Op naar volgend weekend waar we sinterklaas en zijn pieten muzikaal mogen ondersteunen in het centrum van Eindhoven.