Zomercarnaval Veghel

DSC_6408Ondanks de wolken zijn er vandaag toch zomerse temperaturen in het land! Kan ook bijna niet anders als er zomercarnaval gevierd wordt, en wel in het Brabantse Veghel.

Alhoewel het feest al in de middag begonnen is, hoeven wij ons pas vanaf half 8 te melden. De stemming zit er goed in, het is lekker druk op straat en de terrassen zitten vol. Zelfs de jacuzzi die midden op straat staat zit vol (met spelende kinderen). Er staan verschillende kraampjes waar lekkere hapjes te krijgen zijn en ook hier is het druk.
Behalve bekende clubs (XBB en de Keienkraokers) waar we uiteraard gezellig mee bij kunnen praten zijn er vanavond ook clubs die we nog niet kennen. Twee daarvan hebben om de sfeer te verhogen danseressen meegenomen, van 1 band zijn de dames zelfs officieel gekleed (ja mannen: in BH, string en met verentooi….).
In totaal treden we vanavond 3 keer op en wij proberen onze muziekkeuze uiteraard in zomerse, feestelijke sferen te houden. Met feestnummers als Hello, You’ve got a feelin’, Sex met die kale en Zakka zakka en met meezingers als 32 jaar, Je loog tegen mij en you’ve got a friend afgewisseld met nummers als War, Let me entertain you en Counting stars hebben wij het aanwezige publiek weten te vermaken.
De organisatie heeft voor de gelegenheid Trafassi op het programma staan. Zijn kleine wasjes, grote wasjes in het “Wasmesjien”, “Stuivertje, dubbeltje, kwartje, gulden”, “Lik maar aan m’n lolly” en andere grote hits worden een paar keer onderbroken door een stroomstoring. Hierdoor loopt het programma een klein beetje vertraging op, maar het blijft gezellig. Rond twaalf uur mogen wij de avond afsluiten met ons 3e optreden en daarna is het weer tijd om op huis aan te gaan.