Purple monday

Maandag 19 januari.

Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar…
Promotiebureau Opvallers doet daar niet aan mee en doopt blue monday om tot purple monday. De dag waarop ze met hun top-klanten het nieuwe jaar willen inluiden. En dit jaar willen ze daarbij muzikale ondersteuning van Blusswerruk.

Maar goed dat de leden Blusswerruk geen blue monday kennen, want we zijn zowat voltallig aanwezig. En dat op een werkdag. Het is al wel vroeg verzamelen bij het kantoor van de opvallers aan de Fuutlaan, 7.45 uur.Daar wordt uitgelegd wat vandaag de bedoeling is. We gaan met het opvallers promotieteam op pad naar 4 van hun opdrachtgevers.

De eerste locatie is Mondelez in Oosterhout. Van daaruit gaan we naar Specsavers in Huizen. Tussen deze 2 locaties is er tijd om wat te eten. En dat wordt AC restaurant/Burger King vlakbij Houten. Na Huizen gaan we naar Beiersdorf/FOX in Amsterdam en het laatste adres is Heineken in Zoeterwoude.

Al met al een lange dag waarbij behoorlijk wat kilometers gemaakt zijn. Eenmaal terug in Eindhoven wordt voor Blusswerruk de dag afgesloten bij Grieks restaurant Athene. Waar we nog proosten op een geslaagde “werk”-dag.