Optreden in de Winter Efteling

Uiteraard willen we beginnen met iedereen een heel gelukkig en muzikaal jaar toe te wensen. Dat 2015 maar een zeker zo’n mooi jaar mag worden dan dat 2014 is geweest.

Het is 1 januari en het eerste optreden van 2015 staat al op het programma. Na aan lange tijd van plannen, mailen en bellen is het toch gelukt om in de Efteling te spelen.
Om 11:00 uur werden we bij de dienstingang verwacht. Nagenoeg iedereen was op tijd aanwezig. Natuurlijk begon de dag met iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Nu was het nog even wachten op onze begeleider. Deze kwam gelukkig vrij snel. Hij liet ons onze kleedruimte zien en vertelde wat precies de bedoeling van vandaag was.Na het wegleggen van de spullen zijn we bij het ijspaleis even gaan proosten op het nieuwe jaar (bedankt Kevin). Na het legen van de borreltjes zijn we vertrokken richting Joris en de Draak. Vanwege de sneeuw was deze echter gesloten. Dan maar een ritje in de Python.
Hierna was het tijd om voor de eerste keer op te gaan treden. Snel de instrumenten uit de kleedruimte pakken en door naar het ijspaleis. Om 13:00 uur stonden we klaar voor de eerste set. Een klein beetje onwennig door de akoestiek (en misschien de avond vooraf…….) begonnen we. De onzekerheden waren snel weg en zo hebben we een lekkere set neer gezet. Na een pauze van een half uur was het tijd voor de tweede (en laatste) set voor vandaag. Na afloop kregen we enkel complimenten van onze begeleider. Wie weet mogen we hierdoor wel vaker terug komen.
Het officiĆ«le gedeelte was nu klaar. We zijn nog snel een groepsfoto gaan maken bij de Vogel Rok. Voor veel mensen was het een kleine teleurstelling dat we geen muziek meer gemaakt hebben. We hebben nog nooit zo veel publiek gehad door geen muziek te maken…….
Na de foto werd Blusswerruk los gelaten in de Efteling. Het voordeel van nieuwjaarsdag is dat het niet zo heel druk is. We hebben dus veel attracties kunnen bezoeken. Tegen zessen waren de meesten wel klaar of moesten gewoon weg omdat ze nog andere afspraken hadden, en kwam er een einde aan deze erg leuke dag.

Dit was een leuke opwarmer voor de komende periode. We raken aardig op stoom richting de carnaval. We zijn de komende tijd ook druk in de weer. Hier volgt later natuurlijk meer over op onze site.
Tot dan.