OBN Dweildag Hasselt

De Blussers mochten weer van stal vandaag. Locatie van gebeuren was het pittoreske Hasselt in Overijssel. Dus niet in Bels, Twan. Foutje moet kunnen… Hier werd de OBN dweildag georganiseerd. Na anderhalf uur rijden waren we op plaats van bestemming en werden we opgewacht door begeleider Pukkie. Hij bracht ons naar het hoofdpodium waar we ons eerste van 4 setjes gespeeld werd. De gezelligheid zat er goed in en na het eerste rondje gingen we door naar de tweede locatie. Ook hier weer een drankje gedaan en door naar de groet markt. Hier was het meeste publiek aanwezig en hebben we ook erg lekker staan te toeteren of meppen. 

Na het vierde setje en een hoop drankjes verder was het tijd voor de grote finale. Ook hier nog een paar liedjes gedaan met een enthousiast Ole-feestje als afsluiter. 

DSC_6171Uiteindelijk gingen de Blussers met een tweede prijs en een erg gezellige dag in de benen weer terug naar Eindhoven.
Morgen staat Bemmel op de planning!

 Blusswerruk feliciteert De Koetillers met hun eerste plaats en bedankt organisatie en sponsors voor een fijne en goed georganiseerd festival!