Lommelse Dweildag 2015

Blusswerruk is lekker bezig. Voor het tweede weekend op rij werd het rood-wit weer uit de kast getrokken om weer op pad te gaan. Dit keer naar het Belgische Lommel. We waren hier al twee keer eerder geweest. Dit is toen uitstekend bevallen. Daarom dus dit jaar weer.

Rond de klok van 11:30 uur werd er verzameld op de markt van Lommel. Hier vond ook de opening plaats. Dit werd door alle kapellen gezamenlijk gedaan door de nummers Sweet Caroline en Over and Out te spelen. Wat een kakofonie aan geluid…….

Om 13:00 stond onze eerste set op het programma. Ik moet zeggen: het zat er allemaal lekker op! Dat belooft wat voor vandaag. Uiteindelijk hebben we 4 goede sets neer gezet. Met de laatste set als laatste op het hoofdpodium. Hier waren ondertussen alle kapellen weer bij elkaar gekomen voor de prijsuitreiking. Het was dus lekker druk, en dat speelt altijd lekker.

Uiteindelijk zijn we als 3e geƫindigd. Zelfs alle inspanning van Rowan konden er niet voor zorgen dat we de publieksprijs zouden winnen. De uiteindelijke winnaars van vandaag zijn Coest geworden. Hiermee van harte gefeliciteerd. Volgende week gaat Blusswerruk weer naar de Bemmelse Dweildag. Vandaag was een mooie opmaat naar het altijd mooie evenement in Bemmel. Natuurlijk leest u hier weer hoe het ons in Bemmel is vergaan.

Tot de volgende keer!