Korfbalvereniging DSC Eindhoven

image-5794963Foto: Eindhovens Dagblad

Vanavond had Blusswerruk een keer een ander soort optreden dan normaal. We waren uitgenodigd door Korfbalvereniging DSC uit Eindhoven om tijdens de wedstrijden van hun 2e en 1e team te komen spelen.

Het 2e team was al kampioen geworden. Het 1e team kon zich vanavond, bij winst, plaatsen voor de play-offs.

De bedoeling was dat we tijdens de wedstrijd, tussen 2 tribunes in, zo af en toe een nummer zouden spelen. Uiteindelijk hadden we onze plek gevonden in de opslag van diverse gymtoestellen. Na een paar nummers was de wedstrijd van het 2e team afgelopen. Natuurlijk kon toen “We are the champions” niet ontbreken.

Ook tijdens de wedstrijd van het 1e team hebben we de zaal regelmatig voorzien van onze klanken. Natuurlijk is het mede daardoor dat het 1e team van DSC heeft gewonnen en zich dus geplaatst heeft voor de play-offs. Dit wilde het team ook weten, en dus brak er in de zaal al een groot feest los.

Dit feest werd hierna nog voortgezet in de kantine. Hier was het lekker druk. Natuurlijk hebben we hier ook nog even een lekkere set gemaakt wat door iedereen zeker gewaardeerd werd. We hebben zelf gedeeld in de champagnedouche………

Namens Blusswerruk van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap en de plaatsing voor de play-offs. Wie weet zijn we er de volgende wendstrijd(en) wel weer bij.

Dit is niet het enigste optreden dit weekend. Morgen zijn we te vinden bij onze repetitielocatie “De Mortel” voor het eerste HaVa Festival. Hierover natuurlijk later meer.