Korenfestival 2015

DSC_5111Vandaag stond het laatste geplande optreden van 2015 op het programma. Zoals gewoonlijk is dat het Korenfestival in de binnenstad van Eindhoven.

Vanaf 14:00 uur werden we verwacht bij de ijsbaan op de Markt. Na de traditionele Glühwein begon het optreden. Totaal zouden we vandaag 5 setjes ten gehoren moeten brengen. Natuurlijk hadden we op de laatste repetitie ons kerstrepertoire even wat afgestoft. Onze Kevin had nog ineens last van een overschot aan inspiratie, en besloot op het laatste moment nog een extra kerstliedje te schrijven. Zo wordt het repertoire steeds groter en leuker.
Na op tijd een drankje en natuurlijk een heerlijk nierbroodje tussendoor waren we rond 17:30 uur alweer klaar. Snel nog even een klein afzakkertje bij de ijsbaan voordat iedereen weer naar huis ging.

Ondanks dat dit het laatste officiële optreden van 2015 zou zijn is er toch nog een extra optreden bij gekomen. Aanstaande dinsdag 22 december is Blussweruk vanaf 20:30 uur te vinden bij de ijsbaan op de Markt om daar onze kerstklanken nogmaals te laten horen. Kom dus allemaal gezellig langs.

Klik hier voor de Foto’s