Koopzondag winkelcentrum WoensXL

Het eerste optreden na carnaval staat alweer voor de deur: Vandaag gaan we de koopzondag van WoensXL opvrolijken met onze klanken. Om half 1 verzamelen we bij LaPlace voor een lekker (warm) drankje. Zodra iedereen aanwezig is en de inwendige mens is verzorgd, beginnen wij aan ons eerste rondje door het winkelcentrum. Het zonnetje schijnt, dus het is redelijk aangenaam.

Voor elk nieuw ingezet nummer schuiven we een paar etalages op en zo hebben we na ongeveer een uur de helft van de route afgelegd en is het dus tijd voor een lekker drankje. Want muziek maken maakt dorstig!

Na deze pitstop gaan we weer verder met onze rondgang. Dat onze inzet gewaardeerd wordt blijkt wel wanneer een medewerker van Ces’t Bon naar buiten komt met een heerlijk zakje gebrande cashewnoten. We spelen nog een paar nummers en lassen wederom een drinkpauze in. Nu hebben we nog ongeveer een uur over om de rest van het winkelcentrum te bekijken… Bij een lunchroom krijgen we een verzoeknummer voor een jarige en natuurlijk kunnen wij “Lang zal hij Leven” spelen. Nog een paar winkels te gaan en het zit er alweer op voor vandaag. Als laatste spelen we op verzoek bij “Ons kleine cafĂ©” nog 2 nummers, waarna de bezoekers met de pet (een bierglas) rondgaan om voor ons arme, dorstige muzikanten een rondje drank te sponsoren. Zeer leuk gebaar! Dan is het alweer tijd om op huis aan te gaan, maar niet voor we op verzoek nog een nummer spelen bij LaPlace.