Hoogland Dweilland2015

Afgelopen zondag stond ons laatste optreden voor de vakantie op de planning. Dit keer trokken de Blussers naar het pittoreske Hoogland, onder de rook van Amersfoort. Om ongeveer 11:00 uur kwam bijna iedereen aan op plaats van bestemming. Hier werden we opgewacht door onze begeleider (Jaggo, als ik het goed schrijf……) en een korte maar hevige regenbui. Het grote nadeel van het laatste: het werd ineens erg benauwd.

Vanaf de parkeerplaats zijn we naar het festivalterrein begeleid waar we een lunchpakket en de broodnodige consumptiebonnen uitgereikt kregen. Om 12:30 uur was onze eerste van 3 sets van vandaag. Met deze temperaturen was het op zich niet erg dat we maar een kwartiertje hoefden te spelen per set, en dat dan 3 keer. Maar achteraf had er best nog een 4e set bij gemogen…….

Na alle sets de de daarbij behorende pauzes was het rond 18:30 uur tijd voor de prijsuitreiking. Hier bleek dat we helaas niet in de prijzen zijn gevallen. De ereplaatsen waren weggelegd voor de Valleibloazers (3e), the eXperience Brassband (2e), en de Blaasbalgen (1e). Namens alle Blussers, allemaal nog van harte gefeliciteerd.

Blusswerruk heeft nu even vakantie wat de optredens betreft. Nog een paar repetities en dan liggen ook die even stil. Na de vakantie zal ons eerste optreden ons naar Raalte brengen. Maar daar leest u de volgende keer over. Namens Blusswerruk wens ik iedereen een fijne vakantie!