HBBF 2016

hbbfHbbf, 24 januari 2016

Voor de tweede keer wordt het haoneboereblaosfestijn in de dynamo gehouden.  Vorig jaar was wel gebleken dat dit een heel goede locatie is voor dit festival.

Het is dit jaar dan ook weer gezellig druk als wij onze muzikale kunsten vertonen.  Om 14.50 uur spelen we ons eerste setje op het hoofdpodium. Waar we ook wat nieuwe nummerkes laten horen. Goed om te zien hoe het publiek reageert.  Het tweede setje stond gepland om 17.40 uur. En er zat voldoende effectieve-drink-tijd tussen de optredens. Of dat positief of negatief in laat ik even in het midden.

Dit jaar was er ook veel aandacht voor “the next generation”. Er was een workshop georganiseerd door pbone waar jonge muzikantjes hun vaardigheden op de trombone konden uitoefenen.  En als pauze-act stonden deze kinderen een vette show weg te geven.

Zo was er aan alles en iedereen gedacht, wat dit festival wederom een succes maakte.  De eerste prijs ging met 548,00 punten naar The Bloopers  uit Dordrecht. The phillies werden tweede en Blusswerruk had de derde plaats.

HBBF comité,  bedankt voor de gezellige dag en tot volgend jaar.