HAVA festival

DSC_4716Blusswerruk repeteert alweer een paar jaar in wijkcentrum de Mortel in Eindhoven. Samen met een aantal andere kapellen hebben wij hier onze repetitieruimte. Om iets terug te doen voor de gastvrijheid organiseren deze kappellen het nu jaarlijkse HAVA festival. Hierbij zetten wij het wijkcentrum in het muzikale zonnetje.

Ook dit jaar waren wij weer van de partij en hadden zelfs de eer om het startschot te geven voor een leuke middag. Onze eerste set vond plaats in de kleine zaal, en hoewel het nog niet heel druk was, werd er (zeker achter de bar) volop mee gedanst en gezongen.

De set ging lekker en in de zaal begon het ook steeds drukker te worden. Veel Eindhovense kappellen waren present vandaag, dus ook veel bekende gezichten (praatje maken, bakkie doen, muziekje op de achtergrond)

Nadat onze vrienden van de Eendracht ook hun eerste set volbracht hadden werd het ons stilaan tijd om klaar te maken voor ons tweede blokje. Ditmaal in de grote zaal waar het volk ook in grote getale aanwezig was.

Wij bedanken wijkcentrum de Mortel en de aanwezige kappellen voor een geslaagd en gezellig festival.
Tot volgend jaar