Carnaval 2016 – de maandag

DSC_5730

En zo was het alweer maandag. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt. Vandaag er nog maar goed van genieten.

Dat genieten begon al goed in het Skôn Orregat (Oirschot). Hier werd voor de eerste keer tijdens de carnaval een dweilfestival georganiseerd. Voorheen deed men dit een aantal weken voor de carnaval, maar dit liep niet meer. We kunnen wel rustig stellen dat de organisatie een goede beslissing heeft genomen. Het zat allemaal goed in elkaar en het was lekker druk en gezellig. En daar gaat het tenslotte om.

Omdat ondertussen de magen redelijk aan het knorren waren was het etenstijd. Dus hop, de busjes in naar Rib & Steakhouse The Longhorn. Dit smaakte weer, als vanouds, erg goed.

Veel tijd om uit te buiken was er niet. Met z’n allen even tanken om vervolgend door te rijden naar het Stadspaviljoen voor het Boerenbal van de Volders. Volgens onze contactpersoon zou dit een ware happening worden waar zo’n 600 of 700 op af zouden komen. Laten we het er op houden dat dit toch net iets anders uitpakte………… Maar goed, toch een lekker setje te gehore gebracht, waarna onze reis naar het mooie Someren begon. Place to be was Café In d’n Herberg. Hier was de residentie van CV de Pompers. De set was erg vet. Het publiek was erg enthousiast. En gelukkig was het niet zo warm……….. Oh wacht, toch wel. Maar dat mag de pret niet drukken.

Na een klein drankje snel op weg naar het laatste optreden van de maandag in Aarle Rixtel, bij de Ganzegatse Hofkapel, oftewel de GoezHoolBand. Ook hier was de temperatuur weer redelijk opgeschroefd. Maar dat hield ons niet tegen. Er werd goed voor ons gezorgd. Ook omdat we hier een extra lange set maakten.

Toen de sapjes allemaal op waren vertrok iedereen naar het Geldropse om een bakje soep en een bordje saté te gaan eten bij Marcel en Jolanda. Het was weer allemaal goed verzorg en weer lekker.

Nog maar 1 dag en dan zit dit mooie feest genaamd carnaval er weer op. We gaan er dinsdag nog een groot feest van maken.

Salaaaaaiiiiiiiii!!!!!!