Cafe Roos in Halsteren

Blusswerruk zit midden in een periode met redelijk wat optredens. Zo ook weer vanavond.dit keer is de rode karavaan naar het west Brabantse Halsteren voor Het Halsterse Festival. Na ruim een jaar van plannen en data verzetten is het dan toch gelukt om Blusswerruk in Halsteren te krijgen. Place to be is Café de Roos.

Om ongeveer 21:00 druppelen de leden van Blusswerruk binnen. Niemand weet precies wat ons te wachten staat. Het blijkt een gezellig festival te zijn met nog 2 andere kapellen.

Na een klein drankje is het om 21:50 uur tijd voor onze eerste set. Dit was een goede binnenkomer. Tenminste…… aan de gezichten van de aanwezigen te zien wel.

Zo hebben we totaal 3 sets van een half uur(!!) gespeeld. Met natuurlijk als afsluiter een lekkere feest-set. Die gaat er aan het eind van de avond altijd in als zoete koek.

Hierna wordt er nog een klein drankje genuttigd voordat iedereen weer richting Eindhoven vertrekt.

Blusswerruk heeft zich weer prima vermaakt (zoals ook op de foto’s te zien is), en bedanken de organisatie voor de uitnodiging.

Lang tijd om bij te komen is er niet. Aanstaande dinsdag staat het volgende optreden alweer op het programma, en wel tijdens de officiële aftrap van het carnavals seizoen in ons eigen Lampegat. Voor de tweede keer wordt dan elluf-elluf georganiseerd. Vorig jaar is het goed bevallen. We zullen dus zien hoe het dit jaar gaat lopen. Hier over komt natuurlijk ook weer alles op onze site te staan.