Brabantse Dag in Heeze

Het laatste weekend van de zomervakantie is voor Blusswerruk een druk weekend. Zaterdags naar Raalte waar we muzikaal al behoorlijk konden opwarmen, vandaag zijn we in Heeze om de Brabantse Dag van onze klanken te voorzien. En ook hier warmen we goed op, aangezien het zo’n 30 graden is.

Om 12 uur zijn de meeste op het verzamelveld aanwezig en gaan we naar onze speellocatie, net als vorig jaar, de BP benzine pomp. Daar mogen we een aantal setjes blazen voordat de optocht voorbij komt. Het begin is wat moeizaam, maar na een paar nummerkes, en blikjes, gaat het al stukken beter.

Daarna is het genieten van de mooie wagens die voorbij komen. En er waren wat imposante kunstwerken bij. Zodra de laatste wagen voorbij is spelen wij nog een paar liedjes en dan gaan we weer terug naar het verzamelveld. Daar zijn alle deelnemers verzameld voor hun verdiende hapje en drankje en mogen we onze laatste set van deze dag  spelen. Zo hebben we weer een lekkere (warme) dag getoeterd. Nog 1 repetitie te gaan voor we naar Festival aan Zee in Renesse gaan. Daar zullen we het hele weekend te vinden zijn.

Rest me nog om Harold en Kees te bedanken voor het invallen vandaag…bedankt!