Blusswerruk eerste prijs Carnavalesk op HBBF 2015

Carnaval komt steeds dichter bij (nog slechts 12 nachtjes slapen!) en dus zijn onze weekenden gevuld met optredens om alvast in de juiste stemming te komen. Ach, je kan maar een excuus hebben om weer van huis te zijn. Vandaag zijn we aanwezig op het jaarlijkse Hoane Boere Bloas Festijn, dit jaar georganiseerd in Dynamo.

Dit jaar hebben wij besloten om iets met het thema te doen en gaan we niet in ons vertrouwde rood-wit van huis, maar mag er geraden worden wie er welke artiest voor stelt (o.a. Guus, Lee, André, de Alpenzusjes en Jannis Joplin zijn van de partij).

Om half 4 mogen wij ons deze middag voor de eerste keer aan de jury laten zien. In deze set houden we het nog bij gouwe ouwe uit ons repertoire, o.a. onze medley No. 48 en Let me entertain you. Na 15 minuten zit onze tijd er al weer op en kunnen we onze kelen gaan smeren, genieten van de klanken van andere aanwezige bands en bijpraten met alle bekenden die we vanmiddag tegenkomen.
Rond tien over 5 is het tijd voor ons tweede optreden van vanmiddag. Hier doen we een primeur aangevuld met een aantal gezellige meezingers, de stemming zit er immers goed in dus mee-lallen moet wel lukken! Aansluitend spelen wij om half 6 samen met de mannen van Punt&L nog ons winnend liedje van het Liedjesfist “Noar de kroeg”. Wij zijn de laatste club van deze middag dus, na een intermezzo van De Eendracht, is het alweer tijd voor de prijsuitreiking. De Phillies winnen het vaandel en wij gaan er met de prijs “Carnavalesk” vandoor. Waar een verkleedpartijtje al niet goed voor is!
Het was wederom een leuke middag. Op naar de carnaval!