5 jaar VTOP

Vandaag vierden onze oranje collega’s van VTOP hun eerst lustrum. Een mooie reden voor een feestje. Ze vierden dit in Zaal Ramona in Eindhoven samen met een aantal bevriende kapellen uit Eindhoven (en Best). Zonder dat we het vooraf wisten zou het er nog heet aan toe gaan deze avond.

Vanuit VTOP was de vraag gekomen of wij op hun feestje wilde spelen. Natuurlijk willen we dat. Dus gingen we met een goede bezetting op pad.

We werden om19:45 uur verwacht. Hierna werd er geloot om de speeltijden. Uiteindelijk mochten we om 21:45 uur voor het eerst spelen. Bij het bekijken van onze andere uitgenodigde collega’s leek het er op dat het een groot uitwisselfeest was. Diverse mensen vielen in bij andere kapellen omdat de bezetting soms niet helemaal optimaal was. Dit keer waren namens Blusswerruk Jos en Marcel aan de beurt. Zij hebben Coest geholpen. Moet altijd kunnen natuurlijk.

Niet alleen de “vreemde mensen” vielen op. Ook de temperatuur. Nu was het buiten niet echt koud geweest, maar binnen was het echt tropisch. Dat was dus zweten geblazen. Gelukkig was er na het optreden voldoende tijd om het verloren vocht weer aan te vullen.

Na wat overleggen tussen diverse kapellen werd er wat geschoven met de speeltijden. Dit resulteerde er in dat wij het feestje af zouden sluiten. Dit is wel aardig gelukt. Tenminste……. Als we de reacties van de leden van VTOP zagen wel.

Wij willen VTOP bedanken voor de gezellige avond en nogmaals feliciteren met het 5 jarig bestaan. We hopen nog lang van jullie muziek en gezelligheid te mogen genieten.

Ons volgende optreden zal voor ons een heel speciaal optreden gaan worden. Namelijk ons eigen feestje ter gelegenheid van ons 25 jarig bestaan. Hier zal de komende tijd nog meer over bekend worden gemaakt. Ook op onze Facebook pagina. Houd dus alles goed in de gaten, en zorg dat je 1 juni vrij houd. Graag tot dan!