Notenkraken met de Likkebaerden

likkebaardenVandaag gaan we met z’n allen naar Rosmalen voor een festival met een bijzonder wedstrijdelement: Het gezelschap dat 1 nummer uit eigen repertoir op de meest originele wijze zo vals mogelijk weet te presenteren gaat aan het eind van de avond met de prijs naar huis.

Wij laten ons niet kennen en doen hier natuurlijk aan mee! Maar voordat het voor ons zover is mogen wij eerst op 2 andere podia onze klanken laten horen en hier het liefst wel zo mooi mogelijk.

We hebben een paar nieuwe nummers ingestudeerd, maar die slaan we vanavond nog even over. De oude, vertrouwde nummers doen het goed en het aanwezige publiek lijkt van onze setjes te genieten.

Tussen de optredens door drinken we gezellig een aantal drankjes en uiteindelijk is het onze beurt om een valse versie van “Counting stars” te laten horen. We doen enorm ons best, maar helaas is het niet genoeg om de jury van onze “onkunde” te overtuigen!

Om 12 uur vieren we ook nog even de verjaardag van Marianne, want die mag weer een extra kaarsje op haar verjaardagstaart uitblazen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Marianne!
Na de prijsuitreiking is het tijd om op huis aan te gaan, morgen staat er weer een optreden op de agenda.
Likkebaerden, bedankt voor het organiseren van een geslaagd festival.